Καλωσήλθατε!!!

To ιστολόγιο έχει ως στόχο, με αφορμή το σεμινάριο "Προηγμένα θέματα εικονικής πραγματικότητας" όπου θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στο εργαστήριο πολυμέσων της ΑΣΚΤ, την κατασκευή ενός χώρου εκμάθησης αλλά και ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ ανθρώπων διάφορων ιδιοτήτων πάνω στο Autodesk Maya και 3D Studio Max καθώς και στο Virtools αλλά και στον συνδυασμό μεταξύ αυτών των τριών προγραμμάτων. Τα μαθήματα βρίσκονται με την σειρά από πάνω προς τα κάτω αριστερά στην αρχειοθήκη του Blog. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με οτιδήποτε αφορά το Maya αλλά και το Virtools μπορείτε ανεβάσετε το σχόλιο σας και θα δημιουργηθεί σχετικό θέμα στο ιστολόγιο ώστε να συζητηθεί και να λυθεί. Επίσης θα ήταν καλό να γίνετε αναγνώστες του ιστολογίου ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις αλλαγές σε αυτό.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας 3D Studio Max Workshop


Στα πλαίσια ενός workshop θέμα το 3D Studio Max το οποίο έλαβε χώρα στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου το 2012 αλλά και το 2013 δημιουργήθηκε ένα video tutorial με σκοπό, μέσα από μια σειρά ασκήσεων, να συνδέσει τα πιο διαδεδομένα εργαλεία των προγραμμάτων κατασκευής τρισδιάστατων γραφικών με το 3D Studio Max ώστε να εισάγει ομαλά τον χρήστη στην λειτουργία και φιλοσοφία του. Επίσης δημιουργήθηκε μια σύντομη παρουσίαση για τα βασικά shortcuts του 3D Studio Max.

Για την σύντομη παρουσίαση των βασικών Shortcuts αλλά και χρήσιμες σελίδες με αναλυτικά Shortcuts και περισσότερα tutorials πατήστε εδώ!

Το video tutorial βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο (για καλύτερη ποιότητα επιλέξτε "Watch on Youtube"):


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου